Početna stranica » Događanja » Opatija Fight Night 4 Ženski okršaj – meč večeri!

Najbliži grad:

Mjesto:

Ključne riječi:

Opatija Fight Night 4 Ženski okršaj – meč večeri!

Opatija možda jest “stara dama”, no ima ona i svoju borbenu stranu koja će 24. veljače, na 4. Opatija Fight Nightu, u potpunosti izići na vidjelo, a da je riječ o manifestaciji koja ne zanima samo muškarce dokaz je najavljeni meč večeri – borba za titulu svjetske prvakinje King of the Ring.
Borilačka večer Opatija Fight Night 4, koja će se 24. veljače održati u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner, donosi nova iznenađenja – umjesto muških boraca, meč večeri odradit će dvije kandidatkinje u borbi za titulu svjetske prvakinje King of the Ring. Jedna od njih domaća je predstavnica, članica Opatija Fight Cluba (OFC) Veronika Golčić, koja će se za titulu najbolje u organizaciji svjetske organizacije King od the Ring boriti protiv Mađarice Eve Halaši. Borba će biti organizirana prema full muay thai pravilima u pet rundi po dvije minute. Iako se već unaprijed može predvidjeti za koga će domaća publika navijati, valja znati da će meč biti jako težak. Naime, iako Veronika Golčić u svojoj karijeri ima stopostotni učinak, Mađarica je ipak veći favorit s obzirom na to da je 2010. godine osvojila titulu svjetske prvakinje WAKO (World Associataion of Kickboxing Organizations) po pravilima K-1, također je svjetska prvakinja u full contactu u federaciji WKN (World Kickboxing Network) te prvakinja Europe i viceprvakinja svijeta u savateu.
Bit će to stoga pravi spektakl pa organizatori i ove godine očekuju dupkom punu Kristalnu dvoranu. Nakon što se u dvoranu smjesti centralni ring, u nju će moći stati oko tisuću gledatelja, što je i više nego dovoljno za uzbudljivu noć. Uz meč večeri, snage će odmjeriti i brojni muški borci iz nekoliko hrvatskih klubova, među kojima i Dubrovčanin Antun Račić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih MMA boraca (Mixed Martial Arts – full contact).
U organizaciji ove manifestacije uz domaćina, Opatija Fight Cluba, sudjeluje i novoosnovana Veni Vidi Vici Fights organizacija.
Opatija možda jest “stara dama”, no ima ona i svoju borbenu stranu koja će 24. veljače, na 4. Opatija Fight Nightu, u potpunosti izići na vidjelo, a da je riječ o manifestaciji koja ne zanima samo muškarce dokaz je najavljeni meč večeri – borba za titulu svjetske prvakinje King of the Ring.Borilačka večer Opatija Fight Night 4, koja će se 24. veljače održati u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner, donosi nova iznenađenja – umjesto muških boraca, meč večeri odradit će dvije kandidatkinje u borbi za titulu svjetske prvakinje King of the Ring. Jedna od njih domaća je predstavnica, članica Opatija Fight Cluba (OFC) Veronika Golčić, koja će se za titulu najbolje u organizaciji svjetske organizacije King od the Ring boriti protiv Mađarice Eve Halaši. Borba će biti organizirana prema full muay thai pravilima u pet rundi po dvije minute. Iako se već unaprijed može predvidjeti za koga će domaća publika navijati, valja znati da će meč biti jako težak. Naime, iako Veronika Golčić u svojoj karijeri ima stopostotni učinak, Mađarica je ipak veći favorit s obzirom na to da je 2010. godine osvojila titulu svjetske prvakinje WAKO (World Associataion of Kickboxing Organizations) po pravilima K-1, također je svjetska prvakinja u full contactu u federaciji WKN (World Kickboxing Network) te prvakinja Europe i viceprvakinja svijeta u savateu.Bit će to stoga pravi spektakl pa organizatori i ove godine očekuju dupkom punu Kristalnu dvoranu. Nakon što se u dvoranu smjesti centralni ring, u nju će moći stati oko tisuću gledatelja, što je i više nego dovoljno za uzbudljivu noć. Uz meč večeri, snage će odmjeriti i brojni muški borci iz nekoliko hrvatskih klubova, među kojima i Dubrovčanin Antun Račić, jedan od najtalentiranijih hrvatskih MMA boraca (Mixed Martial Arts – full contact).U organizaciji ove manifestacije uz domaćina, Opatija Fight Cluba, sudjeluje i novoosnovana Veni Vidi Vici Fights organizacija.

© Izvori i autorska prava

Opatija Fight Night 4 Ženski okršaj – meč večeri!

Otvori u Google maps