Početna stranica » Događanja » 16. međunarodna revija lutkarskih kazališta

Regija:

Najbliži grad:

Mjesto:

Ključne riječi:

16. međunarodna revija lutkarskih kazališta

Obiteljska poslastica u Rijeci
16. međunarodna revija lutkarskih kazališta
“Pinokio”, “Oni koje nosim sa sobom”, “Mala djeva, veliki ljudi”, “U potrazi za čudovištima”, “Mali dinosaur”, “Dječak Ivek i pas Cvilek”, “Sablasni šešir”, “Naša je mama postala zmaj”, “Kresivo”, “Bajka o raspjevanom stablu”, “Ovca za cijeli život”… neke su od predstava u kojima će u sklopu 16. revije lutkarskih kazališta u Rijeci od 3. do 11. studenoga uživati cijele obitelji.
Šesnaestu godinu zaredom Rijeka je domaćin međunarodne Revije lutkarskih kazališta. Ovogodišnje izdanje traje od 3. do 11. studenoga, a predstave će se održavati u prostoru riječkog Gradskog kazališta lutaka te Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku. Revija i ove godine ima međunarodni karakter jer će uz brojna domaća kazališta na njoj nastupiti i lutkari iz Slovenije te Francuske.
Svečano otvorenje pripalo je Gradskom kazalištu Scena Gorica iz Velike Gorice s predstavom “Pinokio”. Priča je roditeljima dobro poznata pa eto pravog trenutka da je obiteljskim posjetom predstavite i svojim najmlađima. Revija se nastavlja predstavama: “Oni koje nosim sa sobom”, “Mala djeva, veliki ljudi”, “U potrazi za čudovištima”, “Snjeguljica”, “Mali dinosaur”, “Dječak Ivek i pas Cvilek”, “Ivica i Marica”, “Sablasni šešir”, “Naša je mama postala zmaj”, “Kresivo”, “Bajka o raspjevanom stablu”, “Ovca za cijeli život”, “Trnoružica”.
Svaki dan revije održat će se dvije ili tri predstave, s izuzetkom 8. studenoga kada će na repertoaru biti čak četiri naslova. Predstave će se održavati u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima s nekoliko repriza.
Reviju zajednički organiziraju riječko Gradsko kazalište lutaka i Odjel gradske uprave za kulturu Grada Rijeke.
Obiteljska poslastica u Rijeci 16. međunarodna revija lutkarskih kazališta“Pinokio”, “Oni koje nosim sa sobom”, “Mala djeva, veliki ljudi”, “U potrazi za čudovištima”, “Mali dinosaur”, “Dječak Ivek i pas Cvilek”, “Sablasni šešir”, “Naša je mama postala zmaj”, “Kresivo”, “Bajka o raspjevanom stablu”, “Ovca za cijeli život”… neke su od predstava u kojima će u sklopu 16. revije lutkarskih kazališta u Rijeci od 3. do 11. studenoga uživati cijele obitelji.Šesnaestu godinu zaredom Rijeka je domaćin međunarodne Revije lutkarskih kazališta.

Ovogodišnje izdanje traje od 3. do 11. studenoga, a predstave će se održavati u prostoru riječkog Gradskog kazališta lutaka te Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku. Revija i ove godine ima međunarodni karakter jer će uz brojna domaća kazališta na njoj nastupiti i lutkari iz Slovenije te Francuske.Svečano otvorenje pripalo je Gradskom kazalištu Scena Gorica iz Velike Gorice s predstavom “Pinokio”. Priča je roditeljima dobro poznata pa eto pravog trenutka da je obiteljskim posjetom predstavite i svojim najmlađima. Revija se nastavlja predstavama: “Oni koje nosim sa sobom”, “Mala djeva, veliki ljudi”, “U potrazi za čudovištima”, “Snjeguljica”, “Mali dinosaur”, “Dječak Ivek i pas Cvilek”, “Ivica i Marica”, “Sablasni šešir”, “Naša je mama postala zmaj”, “Kresivo”, “Bajka o raspjevanom stablu”, “Ovca za cijeli život”, “Trnoružica”.Svaki dan revije održat će se dvije ili tri predstave, s izuzetkom 8. studenoga kada će na repertoaru biti čak četiri naslova. Predstave će se održavati u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima s nekoliko repriza.Reviju zajednički organiziraju riječko Gradsko kazalište lutaka i Odjel gradske uprave za kulturu Grada Rijeke.

© Izvori i autorska prava

16. međunarodna revija lutkarskih kazališta

Otvori u Google maps